Jó ideje figyelem a hölgy által készített fotókat, csodálatos ahogy megörökíti ezt a pótolhatatlan érzést, szeretetet! Gratulálok!

Marinna Ivan


Imádom ám a fotókat, hihetetlen mit ki nem hoztal belőlem, belőlünk Elolvastam, a melltartó téma egyértelmű a levélkédben, csak itt a nagy rohanásban elbénáztam. De majd legközelebb puszi.

Pusztai Beata


Szia Rita,

Átjöttek a képek, nagyon gyönyörűek!!!!!!!!!!!! Nehéz lesz választani... :-) Már most van kedvencem, és olyan is amitől egyszerűen elájultam. Alig találom a szavakat...
Imádtam az egészet és a Csabi is nagyon jó hangulatban van, szóval neki is bejött ez az egész. :-) Ehhez Te is kellettél, mert a pasik azért nem igazán szeretik az ilyesmit. Azt beszéltük, hogy utoljára az esküvőnkön készültek rólunk profi fotók. Emlékszem a Csabi ott is nagyon együttműködő volt. Tíz évente kibírja és még jó pofit is vág hozzá... :)))))))))
Igazán köszönöm neked ezt a könnyed hangulatú fotózást, és a szép képeket. Át fogom küldeni a kiválasztottakat. Úgy fel vagyok dobódva, hogy a babuci is itt nyomul a pociban!

Puszi
Dari és Csabi


Szia Rita! Megkaptuk a képeket, és nagyon-nagyon tetszenek. Örülök neki, hogy egy képnek van többféle verziója, illetve én nagyon szeretem a fekete-fehér képeket is, és persze észrevettem, hogy van egy két plusz meglepetés kép is, amit külön köszönök ( a pocak előtt tartott babán én is gondolkoztam, de mivel nem annyira szembetűnő, hogy pocakom van, így inkább az egész alakosat választottam ) gyönyörű képek, nem tudom elégszer megköszönni, és szerintem még találkozunk!!! Anita&Zsolt&Lóri

Latam a munkadat.Es szivbol gratulalaok neked .Nagyon szep munkaid vanak . Csak igy tovabb . Udv.Stefan

Szivesen. De tenyleg nagyon szep munkat csinaltal .Tegnap csak futabol neztem att a kepeket ,meg amit magadrol irtal .Es nem hizelgesbol .De sok fenykepesz reklamoza itt magat es kutya utok a szakmahoz.


Szia

Nagyon szépen köszönünk mindent, de tényleg. A képek csodásak lettek, én már megnéztem őket, este párom is megnézi és együtt választunk akkor :) csak ő neki most el kellett mennie, hogy a munkát befejezze :S

Nagyon féltem ettől az egésztől, hogy Jázmin biztosan hisztizni fog, de annyira szimpi voltál neki ezek szerint, hogy láttad mit művelt, még most sem térek észhez :D nagyon boldog vagyok. Nekem már van egy pár kedvenc fotóm :)

Legközelebb is tutira téged választunk az már biztos, akkor jövőre visszatérünk rá mert én nagyon szeretnék egy ilyet a családról, így fekete fehérbe :)
Tényleg nagyon szépen köszönünk mindent :))

Domi
Drága Rita!
Imádom a képeket :-)) A fiúk is annyira élvezték, még este lefekvéskor is erről beszélgettünk! A "környezet" pedig nagy hatással volt rájuk, Kevin már a kocsiban azt mondta, hogy sokat fog tanulni, hogy neki is ilyen háza lehessen, Norisz pedig este rajzolt egy Óriási házat magának :-))
Lát az ember szép házakat de mikor benne van azért az egészen más, még nekünk felnőtteknek is...
Azt hiszem, sokat fogunk még ösztönzésként emlegetni Titeket ;-)
Nagyon szép napot, puszi, Niki

Szia Rita! Koszi a szuper sebessegu munkat es az elozetes koltsegeket is, jelentkezunk minel elobb, a velemenyunk csak megerosodott tunder es profi vagy, puszi Vali


Drága Rita!
Ezek a képek csodálatosak lettek, imádom őket!! Nagyon köszönjük a szuper délutánt, a finom sütiket, a profizmust és jókedvet!

Gratulálok a képeidhez! Nagyon tetszenek!
Béla Kiss
Szia! Nagyon tetszenek a képeid, gyönyörűek!

Ritánál töltöttem pár nappal ezelőtt egy csodálatos délelőttöt, életem első fotózásán:-) Imádtam minden percét annak ellenére hogy 100%-ig nem tudtam teljesen ellazulni:-) Pár képet mutatok csak mert a többi a családomnak készült.Természetesen nem maradhatott ki a favorit öregbített rekesz és hajlított szék sem illetve a kedvenc fonalaim amiket Elinor Design készít számomra. Köszönöm a türelmed és az igényes munkát Rita!

Királyné Remport Zsanett

A vasárnap remélem sokaknak ad lehetőséget a pihenésre , kikapcsolódásra , arra, hogy értékes időt töltsünk együtt a szeretteinkkel smile hangulatjel A szívünkből szólt c.új albumhoz a fotóanyagot Pongrácz Rita készítette ? Nagy szeretettel ajánlom őt ezúton a figyelmetekbe amannyiben szeretnétek igazán jó és profi családi fotókat smile hangulatjel Nagyon szép vasárnapot és jó pihenést kívánok mindenkinek ??

Zoltán Erika