RÓLAM

Nem vagyok a szavak embere, azért választottam inkább a kamerát, hogy a képeim valljanak helyettem.

Szép az, ami érdek nélkül tetszik! Ars poeticam, hogy mindenkiben és mindenben felfedezhető a szépség. Addig nem nyugszom, amíg ezt meg nem tudom mutatni. A kamera, ha jóindulatú kézben van, nagy varázsló! Titkokat sejtető női mosolyok, férfias arcélek, ártatlan gyermeki tekintetek, hűséges kutyaszemek – mindegyik mögött egy egész világ rejlik a saját történetével.

Megtettem mindent azért, hogy sokrétű tapasztalatra tegyek szert: fotóztam idehaza és külföldön, dolgoztam fotóügynökségen és a sajtóban. Készítettem reklámfotókat, portrékat, portfoliókat, természetfotókat, és fotóriportokat, angolul és németül is meg tudom szólítani az embereket.

A célom az, hogy a kamerám által mindenki felfedezhesse önmagában mindazt a szépet és jót, ami fényképre kívánkozik, hogy megmaradjon az „örökkévalóságnak”.

Kislányom megszületése óta saját műtermemben és a hozzá tartozó hatalmas kertben szívesen készítek gyermek és családi fotókat, akár házi kedvencekkel – kutyákkal, macskákkal – is. Tekintsd át ajánlataimat!

A többiről meséljenek szószólóim, a fotók!

Média Video: Duna TV
Média Video: RTL Klub