Rólam

Minden ember élete kész regény! Én abban segíthetek, hogy egyes fejezetekhez az utókor számára is megmaradó illusztrációkat – fotókat – tehessünk.

Gyönyörű portrékat, amellyel megajándékozhatjuk kedvesünket szerelmünk bizonyítékául.
Az izzó szerelem idején akár erotikus akt fotókra is felbátorodhatunk – szép emlék lehet ez is.
A szerelem betetőzése a házasság. Esküvői fotókat különösen szívesen készítek, és igyekszem kreatív megoldásokkal megörvendeztetni az ifjú párt.

Mióta megszületett a kislányom, tudom, hogy micsoda boldogság az áldott állapot, és milyen csodás érzés, amikor az ember kezében tartja újszülött gyermekét. Ezért különösen örömömet lelem a kismamák és babák fotózásában.
A családhoz persze gyakran tartoznak házi kedvencek (kutyusok, cicák, nyuszik, stb.) is, természetesen őket is szívesen fotózom, hiszen nekem is van két kutyusom – Maxi és Blacky – akikről össze sem tudom számolni hány fotót készítettem már, de sohasem unom meg.

Ha szeretnél egy szép albumot a legjobb formádról, vagy modellkednél, de még nincs portfoliód, akkor is fordulj hozzám bizalommal! Nemcsak a smink szépít meg, hanem a professzionális utómunka is gondoskodik arról, hogy tökéletes albumot kaphass készhez. A retusálással finomítjuk a ráncokat, és eltüntethetjük a bőrhibákat.
Ha művészi aktot szeretnél, megvalósítom egyéni elképzeléseidet, ízléses, klasszikus és erotikus képekre számíthatsz.

A fotózáshoz kellemes, igényes körülmények között zajlik a saját műtermemben, amelyhez kert is tartozik, úgyhogy jó idő esetén kültéri felvételeket is tudunk készíteni. A műterem Budán, családi házas környéken, jól megközelíthető helyen található, parkolás közvetlenül a ház előtt, díjtalan. A kismamák számára különösen fontos lehet, hogy pelenkázás és szoptatás kulturált körülmények között lehetséges. Igény esetén sminket, a babafotózáshoz kellékeket is tudok biztosítani.

Szép az, ami érdek nélkül tetszik! Ars poeticam, hogy mindenkiben és mindenben felfedezhető a szépség. Addig nem nyugszom, amíg ezt meg nem tudom mutatni. A kamera, ha jóindulatú kézben van, nagy varázsló! Titkokat sejtető női mosolyok, férfias arcélek, ártatlan gyermeki tekintetek, hűséges kutyaszemek – mindegyik mögött egy egész világ rejlik a saját történetével.

Megtettem mindent azért, hogy sokrétű tapasztalatra tegyek szert: fotóztam idehaza és külföldön, dolgoztam fotóügynökségen és a sajtóban. Készítettem reklámfotókat, portrékat, portfoliókat, természetfotókat, és fotóriportokat, angolul és németül is meg tudom szólítani az embereket.

A célom az, hogy a kamerám által mindenki felfedezhesse önmagában mindazt a szépet és jót, ami fényképre kívánkozik, hogy megmaradjon az „örökkévalóságnak”.

Kislányom megszületése óta saját műtermemben és a hozzá tartozó hatalmas kertben szívesen készítek gyermek és családi fotókat, akár házi kedvencekkel – kutyákkal, macskákkal – is. Tekintsd át ajánlataimat!

A többiről meséljenek szószólóim, a fotók!
RitaWatson
Fotográfus
Pongrácz Rita Fotográfus